lördag 20 september 2014

Flostrand där Torfinn fiskar nu..

Mellan dessa berg innanför den lilla sjön bor Torfinn nu. Fiske bedrivs i vattent utanför i Sjonafjorden. Jag hoppas det blir någon fisk. Klicka på bilden..
Between these mountains inside the small lake living Thorfinn now . Fishing is conducted in vattent outside in Sjonafjorden . I hope it will be good with fish .

6 kommentarer:

  1. vilken underbar ställe att fiska och bor i !!
    då är du ensam hemma och njuter av ensamheten ? vad skönt det med...kram !

    SvaraRadera
    Svar
    1. DEt är helt fantastiskt men det är såååååå långt att köra därför stannande jag hemma i lugn o ro....Kram kära du fr W

      Radera
  2. Oj, vilken bild och vilket hejdundrande landskap! Förstår mycket väl att man åker dit och fiskar. Och i Norge lär det gå att få mycket större fiskar än hemma i Sverige. Skall Googla mig fram och se exakt var i Norge det här stället ligger. Bör vara en bra bit norrut! Usch, det riktigt suger i fisketarmen, men jag fixar det nog inte så bra idag! Hoppas han kommer hem med bilen full av fina torskfiléer!

    SvaraRadera
  3. Flostrand med Sjonafjorden ligger ca 6 mil väster om Mo i Rana.Fisken är fin från rent vatten. Jag tror det blir jobbigt för Torfinn också för han är ju rätt nyopererad i axeln. Ja jag har fryst av frysarna så nu finns det plats för lite fisk...:-)

    SvaraRadera
  4. Hej igen! Kollade upp var det låg, runt 100 mil från Norberg så det är en bit att åka. Kollade också på Youtube och där fanns några små videos från Flostrand. Men de pratade om "örret", är det havsöring eller något annat? Hoppas Torfinn får bilen full i alla fall.

    Förresten tack för alla fina kommentarer på hemsidan/bloggen och annorstädes. Har förklarat isbjörnen på min blogg nu!

    SvaraRadera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..