onsdag 8 april 2015

Varför kan man inte få tag i riktig höna för kokning längre...?


 En riktig höna som man får koka flera timmar och till detta ris och en härlig currysås är en underbar maträtt. Men höna är omöjligt att få tag i. Det är inte detsamma med kyckling. Vet du var man får tag i det? Så sugen jag blir på det...

2 kommentarer:

  1. Det där med höna är nog inte lätt, försök på någon bondgård. Kanske har de som vi kokade hemma förr en naturligt uppvuxen tuppkyckling på ett par kilo. Den bör bli bättre än den snabbväxande kycklingen. Vi brukar annars ugnssteka egenmarinerade kycklingklubbor och äts tillsammans med het(stark) Currysås och ris.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det är inte det. men att få tag i en höna som får koka länge länge och med den där goda currysåsen längtar jag efter..Tack för titten. W.

      Radera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..