fredag 13 mars 2015

Så här såg Keson ut efter ett halvår i kylskåpet Vilka gifter blandas i detta?



Bäst före den 26 augusti 2014. Jag öppnade dessa för två veckor sen i början på mars år 2015 och då var de så här felfria...Då kan man ju undra: Vad blandar man i detta för att det skall hålla sig så fint?
Om jag åt det? Nej, det hoppade jag över..
Det måste ju vara några gifter av något slag eller vad säger ni?




4 kommentarer:

  1. Ja det borde ju stå på förpackningen om den innehåller någon form av konserveringsmedel. Men vad luktade den och vågade Du smaka på den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den luktade inget speciellt men jag smakade inte på den..Skall kolla om detta med konserveringsmedel. Tittade inte på det. W.

      Radera
  2. Jag tror att nästan alla maten är så injicerad med förvaringsmedel och andra kemikalier att den tar kål på vilken "sjukdom" som helst !

    Men jag förvarar inte maten så länge, slänger bort ganska fort, men det hjälper ju inte eftersom
    man har ju redan ätit alla kemikalier, och förvaringsmedel !
    Så det är väl därför vi människor
    blir så gamla numera, hihi...!

    Ha en underbar lördag, kram !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske ligger till så eller det kan ju också vara så att för alla tillsatser som finns i mat så får var tredje människa cancer här i Sverige..Tack för titten. W.

      Radera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..