onsdag 21 januari 2015

Svenska för invandrare och med Wendela i ABF:s regi..

Idag var det andra gången på året 2015 vi började med Medspråkarträffar på biblioteket i Norberg. ABF stöder detta projekt. Personligen tycker jag det är så roligt och jag får lära mig mycket..
Från vänster Nkvart, Mischa, Mona, Semih och Walid....Underbara människor från Syrien och Albanien.


Fr v: Abdu, Muhammed, Mustafa och Dikran  från Syrien och Eritrea...Härliga människor allihop och vi har så roligt.

4 kommentarer:

  1. Är det du som lärare ? Vad många det är på kursen.
    Du är verkligen underbar wendy, som orkar och vill jobba med invandrare !
    Jag skulle inte orka, även om jag ville det, har inte så mycket tålamod.

    Ha en härlig dag kram !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Amanda! Jag är ju ingen lärare precis men vi pratar svenska med varann. Jag berättar lite om hur vi har det i Sverige. Vi har en annan lärare som är 80 år som det går alldeles utmärkt för så du skulle också kunna göra det.. (Ibland måste jag tala engelska för att det skall förstås och min engelska har ju blivit mycket bättre sen jag började med detta i början på sommaren 2014)..Inte behövs det mer tålamod än vanligt, det är ju som att umgås med människor , som vanligt. Lite mer beskrivningar förstås. Kram o tack för titt fr W

      Radera
  2. Jag tillhör också en av Dina beundrare(ja missförstå mig rätt), det måste vara en underbar känsla att få dela med sig av sin egen erfarenhet. Samtidigt brukar det ge väldigt mycket tillbaka. Själv har jag nu börjat ett projekt på PRO i Skara.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen en fin känsla att få lära sig så mycket nytt om livet fast jag är så gammal. Och att få dela med sig en del , fast först nu förstår jag hur lite jag vet..Men det är kul.
      Kanske får jag reda på vad det är för projekt du skall börja i ett mail...Tänk att det aldrig är för sent. Hälsa från oss till familjen o ha det gott.

      Radera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..