onsdag 29 oktober 2014

En rejäl bit hälleflundra/halibut skall kokas i Norberg imorron :-)

Här är en bit rätt stor hälleflundra som Torfinn fiskat i Norra Norge. En läckerhet kokt med bacon med rejält med fett, potatis, morötter.

4 kommentarer:

  1. Oh va gôtt! Jag älskar fisk och hälleflundra är något av det godaste jag vet. Och Du gör som vi inte bara steker utan också kokar fisk. Jag nästan avundas Dig trots att vi nu har frysen full av mat vi gillar. SMAKLIG MÅLTID!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacka Alf; Vi åt den med kokt potatis, kokta morötter, smält smör och sallad. Vilken fisk, vit, fast och mycket god....Tack för titt fr W

      Radera
  2. det där var ju en rejäl bit, hihi, hur många kommer på middag ? att jag inte bor närmare dig ! hahaha !

    i din tidigare inlägg såg jag en söt "bakerska" Moa, med sin förkläde,
    gillar hon att baka ?

    ha en bra dag kram !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej vi åt inte hela utan en bra bit till oss tre (Moa som är här o hälsar på). Moa älskar att baka och hon har bakat fyra gånger sen hon kom hit i lördags...Tack Amanda.W.

      Radera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..