torsdag 22 maj 2014

Musikstund med Wendela på Granbacken i Norberg

Idag var det sista gången vi sjöng tillsammans på musikstunden på Granbacken. Få se hur det går till hösten om det finns nån ork kvar. Jag tror att det kommer att finnas det. På bilden har vi precis kommit fram till kaffet. Granbacken är ett demensboende i Norberg som ligger så vackert  men också med en underbar personal.

2 kommentarer:

  1. Sång och musik sägs lindra demensen. Jag vet i alla fall hur åldringarna levde upp ute på Tjörn då jag hade keyboarden med mig och spelade de gamla slagdängorna blandat med en och annan religiös låt. Gamle Svarten och 34-an gick bra ihop med Ovan där och Amacing Grace! Och själv hade jag inte tråkigt utan tänkte på alla minnen varje låt framkallade.

    Hoppas och tror att Ni fortsätter säkert det här till hösten. Kanske är det här för Er som gräsklippning för mig. Det är jobbigt och roligt när det pågår men man får en skön känsla av tillfredsställelse då man är klar!

    SvaraRadera
  2. Det är absolut som du skriver...Fast jag hade önskat att jag kunde spela nåt instrument...Det enda jag spelar är maracas och triangel...Tack för titt fr W

    SvaraRadera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..