onsdag 26 juni 2013

Kastrullbröd.....Riktigt gott o saftigt blev det..

Brödet jäses i en smöjd kastrull med lock (också smörjt)

Färdiggräddat. Se till att ha en kastrull med raka kanter och inget plasthandtag eller knopp

Ett härligt saftigt bröd på fint rågmjöl, vetemjöl special, sirap, vatten salt, jäst och vatten..

2 kommentarer:

  1. du vet mitt bakande och matlagning wendela , jag bakar aldrig numera,
    fick nog när jag hade min storfamilj, då bakade jag två gånger i veckan,
    matbröd och bullar !
    barnen älskade varma bullar och kall mjölk, det gör jag med förresten !

    ha en skön helg - kram...

    SvaraRadera
  2. Har man fått nog så finns det jättegott bröd i affären..DEt köper jag också ibland..Varma bullar med mjölk, mums.. W

    SvaraRadera

Kommentera gärna....Wendela

Torfinn 80 år..