För att det hela skall bli korrekt så är receptet på Norska för det är en norsk kaka...Mycket god.
Mor Monsen kake
500 gr margarin
500 gr. sukker
500 gr. hvetemel
8 egg
4 ts. bakepulver
2 ts. sitronsaft
1 ss. revet sitronskall
2 dl. korinter eller rosiner
perlesukker
Steketid:175 grader, nederst rille, ca. 40 minutter.
500 gr. sukker
500 gr. hvetemel
8 egg
4 ts. bakepulver
2 ts. sitronsaft
1 ss. revet sitronskall
2 dl. korinter eller rosiner
perlesukker
Tilberedning
Margarin og sukker røres hvitt og porøst. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt. Ha i sitronsaft; sitronskall; hvetemel og bakepulver, rør deigen lett sammen. Ha røren i godt smurt langpanne. Strø på korinter og perlesukker.Steketid:175 grader, nederst rille, ca. 40 minutter.
Perfekt!
SvaraRaderaJa verkligen, å go är den med. :-)
Radera